Monday, 4 November 2013

Jentera BN di PUKUL Oleh Petugas Pas!

Pemuda ini diselamatkan oleh pihak polis

Politik damai yang digunakan oleh penduduk di Sungai Limau akhirnya tercemar apabila terjadinya beberapa kes tumbuk menumbuk di kawasan berhampiran pusat mengundi.

Kes pertama di Ulu Sedaka apabila jentera Wanita UMNO bernama Kak Shida ditampar dan ditumbuk sebanyak 3 kali oleh jentera Pas semasa merayu undi.

Kes kedua di Sekolah Kebangsaan Dulang apabila seorang pemuda yang memakai baju biru telah halang untuk mengundi dan dikepung. Terjadinya tolak menolak dan tumbuk menumbuk, akhirnya dileraikan oleh polis yang menjaga dikawasan terbabit.


Video pemuda tempatan di sekat dari membuang undi, provokasi melampau dari jentera luar untuk menghalang pemuda UMNO.

Sunday, 3 November 2013

Amanat Ayahanda Tun Dr Mahathir Pada Orang Sungai Limau!




Penipu Mana Boleh Jadi YB!


Mula-mula dulu depa dok sebar gambar Azam dengan Allahyarham Ustaz.. dari blog hingga ke masjid-masjid. Kononnya itu untuk membuktikan si Azam ni 'rapat' dengan Allahyarham Ustaz. Ya laa.. masa mula-mula jadi calon dulu, depa dok kata si Azam ni rapat sangat dengan Allahyarham Ustaz, rupanya dia lagi rapat dengan musuh ketat Allahyarham Ustaz si Phahrolrazi tu.

Kemudian Utusan Malaysia pun keluarkan kisah


Bila dah kantoi si Azam ni memang sah dua pupu kepada Phahrolrazi dan mereka juga satu team di Pas Jerai untuk menekan Allahyarham Ustaz semasa menjadi Menteri Besar Kedah dahulu, Pas lagi galak keluarkan gambar calon depa bersama Allahyarham Ustaz dalam blog, dan perbanyakan risalah gambar Azam dan Allahyarham Ustaz dikampung-kampung dan masjid sekitar Sungai Limau.

Sedang mereka asyik menjadikan gambar Azam dan Allahyarham Ustaz sebagai modal utama kempen di Sungai Limau. Tiba-tiba,


Bekas editor Sinar Harian mendedahkan bahawa gambar yang digunakan oleh Pas semasa kempen mereka adalah palsu dan dibuat semata-mata untuk berkempen dan menumpang populariti Allahyarham Ustaz.

Bila penipuan mereka terbongkar, malah akar umbi Pas di Sungai Limau sendiri sudah mula mempersoalkan kesahihan gambar tersebut, kemudian Pas Kedah pun mengeluarkan kenyataannya.

Untuk sambung baca klik SINI


Tapi Pas macam biasa la, salah depa walaupun mengaku, depa tetap tuding jari pada pihak ketiga. Akhirnya syarikat yang print dan design risalah pulak yang mereka persalahkan. Sedangkan semua diantara kita tahu, syarikat design hanya mengikut design yang 'tuan punya' tetapkan, ataupun hanya men'cetak' bila tuan punya risalah mempersetujui design yang dibuat oleh syarikat terbabit.

Berdasarkan keadaan tersebut, sudah pasti gambar yang disebarkan itu sememangnya dirancang lebih awal dari pihak Pas. Penafian yang dibuat hanyalah untuk memutar cerita dan menidakkan kesalahan pada diri mereka kepada orang lain.

Esok penduduk Sungai Limau sudah hendak mengundi, dari awal hari berkempen, hinggalah sekarang, tak pernah pula Mc tengok gambar si Azam tu bersama Allahyarham Ustaz. Kalau ada pun gambar program. Kalau nak tengok gambar program, dengan sesiapa pun boleh ambil gambar, sebab Allahyarham Ustaz dulu MB Kedah.

Cabaran untuk keluarkan gambar peribadi diantara Azam bersama Allahyarham Ustaz, tidak disambut oleh pihak Pas. Sedangkan dalam kenyataan media semasa menafikan gambar palsu tu, Pas kata mereka ada banyak gambar Azam bersama Allahyarham Ustaz.

Tetapi hingga ke hari ini, Mc tak nampak satu pun gambar. Apakah benar si Azam ni anak didik Allahyarham Ustaz? Atau hanya pinjam nama Allahyarham Ustaz, untuk menang pilihanraya semata?

Jawapan tu sebenarnya sudah kita tahu, apabila cabaran untuk keluarkan gambar peribadi Azam bersama Allahyarham Ustaz tidak disambut, malah gambar palsu pulak yang diberi. Kalau benda tu betui, takkanlah susah sangat nak keluarkan gambar betul.

Nampak sangat calon Pas kaki menipu! Belum jadi YB dah pandai nak menipu, macam ni orang Sungai Limau nak pilih? Tak payah la, pilih yang terbaik, jangan menyesal lagi. Dah lama dah bawah Pas, bila lagi nak tukar? Berhijrah la kita kepada yang lebih baik!



McTheory:
Undi tu rahsia, ahli Pas pun boleh pangkah BN.. cuba la bila lagi..

Tengku Adnan Bidas Pakatan Guna Taktik Kotor di Sungai Limau!

MB Kedah Hadiahkan Rumah Kepada Penduduk Sungai Limau!

Saturday, 2 November 2013

Video Ini Bukti Bahawa Azam Samat Pengkhianat Pas! #PrkSgLimau


Takmau cakap banyak ramai yang dok nafikan hubungan calon Pas si Azam ni dengan Phahrolrazi.

Kita bagi cepat faham, dan diselitkan dengan fakta. 


Harap Sahabat Semua Dapat Sebarkan Video Ini!!